Labdien! Talsu PII "Sprīdītis" pedagogi arī nevar pievienot skolēnus. Kā lasu, daudzām iestādēm tā ir aktuāla problēma, ja aina ir mūsu pusē- lūdzu, informējiet, ko neesam paveikuši ( kaut gan visi ir reģistrēti kā pedagogi), ja nē- lūdzu, novērsiet! Paldies!
Labdien!
Lai veiksmīgāk spētu Jums palīdzēt - vai Jūsu skola lieto e-klase vai mykoob?
Lai veiksmīgāk spētu Jums palīdzēt - vai Jūsu skola lieto e-klase vai mykoob?
Labdien! Mēs lietojam platformu e-klase
Labdien! Ogres Valsts ģimnāzijas skolotāji arī nevar pievienot skolēnus, jo neredz e-klases žurnālus.
Sveicināti! No Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas - arī nevaru pievienot skolēnus, jo neredzu e-klases žurnālus. Instrukcijā - Kursa labajā pusē būs sadaļa Dalībnieku pārvaldība, kur automātiski parādīsies Jūsu E-klases žurnāli. Ko es daru nepareizi?
Labdien, Dagnija!
Lūdzam izmēģināt skolēnu pievienošanu vēlreiz. Uzklikšķiniet labajā pusē uz''Dalībnieku pārvaldība'', tad uz ''Mani žurnāli''. Tad Jums parādīsies visi Jums aktuālie žurnāli!
Lai izdodas!
Lūdzam izmēģināt skolēnu pievienošanu vēlreiz. Uzklikšķiniet labajā pusē uz''Dalībnieku pārvaldība'', tad uz ''Mani žurnāli''. Tad Jums parādīsies visi Jums aktuālie žurnāli!
Lai izdodas!
Labdien! Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolai pazudusi iespēja pievienot skolēnus. Ko darīt?
Parādās paziņojums :Nepieciešams pārbaudīt spraudņa konfigurāciju
Sadaļa "Mani žurnāli" neparādās
Labdien, Rita!
Paldies par ziņu!
Esam konstatējuši kļūdu un šobrīd strādājam pie risinājuma.
Paldies par ziņu!
Esam konstatējuši kļūdu un šobrīd strādājam pie risinājuma.